SAMBUT KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA UNITAR DALAM KEADAAN NORMA BAHARU

22012021 unitar

PUTRAJAYA, 18 Januari 2021: IYRES telah menerima kunjungan hormat daripada enam orang pegawai dari UNITAR yang diketuai oleh Tuan Badrie bin Abdullah, Pengarah Perhubungan Korporat UNITAR. Sesi perbincangan lebih kurang dua jam ini berlangsung dalam keadaan norma baharu secara maya melalui platform Microsoft Teams Meeting.

Pelbagai maklumat dan perkongsian cadangan kerjasama telah dibincangkan seperti anjuran bersama untuk Round Table Discussion (RTD) IYRES dan juga penyediaan kursus yang bersesuaian oleh pihak UNITAR kepada kumpulan sasaran belia Not in Employment, Education and Training (NEET). 

Turut hadir bersama adalah Pengurus Kanan Pembangunan Perniagaan UNITAR, Pn. Malathi A/P Alagu; Penolong Pengurus Pembangunan Perniagaan UNITAR, En. Mohd Azahar bin Mohamed Nazir;    Eksekutif Kanan Pembangunan Perniagaan UNITAR, En. Mohd Syafiq bin Abdul Jalil; Eksekutif Kanan Pembangunan Perniagaan UNITAR, En. Zaim bin Halim dan Eksekutif Pembangunan Perniagaan UNITAR, Mohammad Zariq Asshifa bin Mohd Fauzi.

 

 

 

Disediakan oleh :
Cik Hamizah Sahharon
Eksekutif Komunikasi Korporat

Disemak oleh :
Gs. Dr. Saripah Osman
Pengurus Bahagian Perancangan & Penyelidikan