INSTITUT PENYELIDIKAN PEMBANGUNAN BELIA MALAYSIA (IYRES)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

KENYATAAN TAWARAN KAJIAN PASARAN

TARIKH IKLAN : 15 DISEMBER 2020

Syarikat-syarikat yang berdaftar dengan KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA dan IYRES dipelawa untuk memasuki Tawaran Kajian Pasaran berikut:-

Bil.

No.Kajian Pasaran

Nama Tawaran Kajian Pasaran

Kod Bidang

Tarikh Tutup Tawaran Kajian Pasaran

1.

IPPBM BIL.16/2020

Kajian Pasaran bagi Perkhidmatan Membekal, Memasang dan Mengkonfigurasi Aset ICT IYRES bagi Tahun 2020

210101 dan 210201

21 Disember 2020
(Lanjutan)
jam 12.00 tengahari

 

2.  Tawaran Kajian Pasaran boleh diperolehi di portal Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (www.iyres.gov.my) dan boleh dihantar melalui alamat email (Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.) untuk perhatian Unit Kewangan dan Perolehan mengikut spesifikasi yang telah ditetapkan mulai 15 Disember 2020 hingga 21 Disember 2020 dari jam 8.30 pagi hingga 4.30 petang, pada hari Selasa hingga Isnin. Tawaran kajian Pasaran tidak akan dilayan selepas tarikh di atas.

3. Spesifikasi yang diperlukan adalah seperti dilampiran. Sila klik ikon PDF di bawah untuk memuat turun.

         download pdf  

4. Tawaran Kajian Pasaran boleh dimuat turun di portal Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) www.iyres.gov.my. Syarikat-syarikat mestilah memastikan Sijil Pendaftaran Asal Kementerian Kewangan masih berkuatkuasa semasa tarikh iklan tamat. (Syarikat yang masih belum berdaftar dengan IYRES DIWAJIBKAN membuat pendaftaran terlebih dahulu. Borang Pendaftaran Syarikat boleh dimuat turun di portal IYRES).

5. Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia tidak terikat untuk menerima sebut harga dengan harga terendah atau mana-mana sebut harga atau memberi sebab di atas penolakan sesuatu sebut harga. Keputusan Jawatankuasa Sebut Harga Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia adalah muktamad.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIBUAT MELAUI TALIAN BERIKUT:-
03 - 8871 3795