MAJLIS AIDILFITRI TEAM KBS 2016

20160721 harirayakbs

PUTRAJAYA, 21 JULAI 2016 – Bersempena dengan Majlis Aidilfitri Team Kementerian Belia dan Sukan (KBS) 2016, YB. En. Khairy Jamaluddin, Menteri Belia dan Sukan serta isteri telah meluangkan masa beramah mesra dengan pelbagai tetamu yang hadir ke Dewan De Seri Endon, PUSPANITAPURI. YB. Datuk M. Saravanan, Timbalan Menteri Belia dan Sukan, YBhg. Dato' Lokman Hakim Bin Ali, Ketua Setiausaha, Dato' Harun bin Che Su, Timbalan Ketua Setiausaha (Strategik) dan Nik Abd Kadir bin Nik Mohamad, Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan), YBhg. Datuk Hatipah Binti Ibrahim, Ketua Pengarah JBSN dan YBrs. Dr. Hjh. Wasitah Hj. Mohd Yusof, Ketua Pegawai Eksekutif IYRES juga turut bersama-sama sebagai tuan rumah bagi majlis tersebut.

Majlis turut diserikan dengan kehadiran YB. Datuk Johari bin Abdul Ghani, Menteri Kewangan II dan YB Datuk Hj. Ahmad bin Hj. Maslan, Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri.

YB. Menteri Belia dan Sukan telah menyampaikan sumbangan kepada anak-anak dari Rumah Tahfiz Al-Kitab, Beranang dalam majlis tersebut.

IYRES juga telah terlibat sama sebagai Jawatankuasa Jemputan, Sambutan dan Protokol bagi kelancaran majlis tersebut. Di samping itu, juga membuka gerai aiskrim dan Air Batu Campur bagi dijamukan kepada tetamu yang hadir.

Disediakan Oleh : Nadya Shaffinaz Bajuri
Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Disunting oleh : Wan Nor Iza Mohd Nor
Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.