32 PEGAWAI PERHUBUNGAN PARLIMEN KBS TERIMA SURAT LANTIKAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32 PEGAWAI PERHUBUNGAN PARLIMEN KBS TERIMA SURAT LANTIKAN

Oleh: Noorhanizah Januin ( Unit Komunikasi Korporat KBS )( Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.)

 

PUTRAJAYA, 6 FEBRUARI 2014 –  Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) hari ini melantik seramai 32 Pegawai Perhubungan Parlimen bagi membantu semua urusan yang berkaitan Kementerian ini di Parlimen bagi sesi penggal 2014.

 

Satu majlis penyerahan surat perlantikan serta penyampaian amanat telah diadakan di Bilik Mesyuarat Aras 4, Menara KBS hari ini yang disempurnakan Timbalan Ketua Setiausaha ( Strategik ) KBS,  Dato’ Harun Che Su.

 

“ Seramai 32 orang telah dilantik sebagai Pegawai Perhubungan Parlimen (PPP) yang mana seramai 22 orang daripadanya merupakan lantikan semula manakala 10 lagi merupakan lantikan baharu,”  ujar Dato’ Harun Che Su di majlis ini.

 

“ PPP bertindak sebagai orang tengah di antara pegawai-pegawai yang menghubungkan urusetia Parlimen di Bahagian Dasar dengan bahagian-bahagian lain di KBS serta berfungsi sebagai sumber maklumat setempat bagi agensi yang berkaitan,” tambahnya.

 

Dato’ Harun Che Su turut  menyampaikan  tahniah  kepada semua pegawai lantikan semula dan berharap agar mereka dapat memberikan tunjuk ajar kepada pegawai-pegawai perlantikan baharu bagi memastikan semua urusan berkaitan dapat dilaksanakan dengan lancar.

 

Disunting : Razali Haji Mohamed Yassin ( Unit Komunikasi Korporat KBS )

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.