IYRES JURUAUDIT RASMI MALAM ANUGERAH 15TH NATIONAL CUSTOMER EXPERIENCE GEN Y 2014

ACE-Dinner-1

IYRES JURUAUDIT RASMI MALAM ANUGERAH 15TH NATIONAL CUSTOMER EXPERIENCE GEN Y 2014

KUALA LUMPUR, 8 NOVEMBER 2014 – Association of Customer Experience Industry of Malaysia (ACE) telah mengadakan 15th National Customer Experience Industry Awards Gala Dinner 2014  bagi mengiktiraf pencapaian terbaik dan cemerlang dari pelbagai organisasi dan individu yang terdiri daripada pelbagai sektor call centre dari seluruh Malaysia yang mempunyai rekod dan prestasi yang cemerlang dalam memberi nilai perkhidmatan kepada semua pelanggan di Malaysia.

Pelaksanaan  anugerah ini telah berjaya memberikan kesempatan kepada para pemain industri yang terlibat dalam sektor ini khususnya gen Y untuk bersama-sama berkumpul di bawah satu bumbung seterusnya membina hubungan yang lebih mesra dan harmoni bersama syarikat-syarikat rangkaian yang lain di samping mewujudkan persaingan sihat yang memberi manfaat kepada semua pihak. Majlis makan malam ini dijalankan secara santai dimana para hadirin dibenarkan bebas untuk menikmati hidangan sambil beramah mesra di sepanjang majlis bersesuaian dengan tema ‘Retro Night’ yang merupakan tema klasik yang sangat menarik.

Majlis turut dihadiri oleh YBhg. Dato’ Azhar Mohamed Isa, Timbalan Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan serta YBrs. Dr. Wasitah Hj. Mohd Yusof, Ketua Pegawai Eksekutif Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES). IYRES merupakan juruaudit rasmi bagi keseluruhan anugerah yang disampaikan di dalam majlis makan malam berprestij ini.

Majlis telah dirasmikan oleh En. Michael Warren, Naib Presiden Kluster Perkhidmatan Perkongsian dan Penyumberan Luar di Multimedia Development Corporation (MDeC) selaku wakil Dato' Yasmin Mahmood, Ketua Pegawai Eksekutif MDeC.

Disediakan Oleh:Siti Aimi Dayana Muhamad
Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

Disunting oleh: Shariffah Mamat

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.