MAJLIS SAMBUTAN AIDILFITRI TEAM KBS MERIAH

 

MAJLIS SAMBUTAN AIDILFITRI TEAM KBS MERIAH

PUTRAJAYA, 14 OGOS 2014 -  Kementerian Belia dan Sukan ( KBS ) hari ini berkesempatan untuk menganjurkan Sambutan Aidilfitri Team KBS 2014 yang  diadakan secara sederhana diadakan sejurus Perhimpunan Mesra Bulanan bagi Bulan Ogos 2014 berakhir.

 

Majlis yang mengambil tempat di Lorong Seni, perkarangan Menara KBS ini dihadiri lebih seribu tetamu dari pelbagai latar belakang agama dan bangsa dengan mengambil kira beberapa penyesuaian acara demi menghormati keluarga mangsa tragedi MH17 dan MH370 dan selaras arahan terbaharu kerajaan mengenai perkara itu.

 

Majlis yang berkonsepkan gerai  menyajikan perbagai juadah menyelerakan yang dikelolakan Bahagian-bahagian dan Agensi-agensi di bawah KBS. Konsep ini bagi memberi peluang mereka mengetengahkan kretaviti serta semangat kerja berpasukan bagi menarik minat pengunjung. Dua hadiah disediakan sebagai insentif kepaad agensi-agensi yang terlibat yang dimenangi Pusat Belia Antarabangsa (IYC) Ceras dan Institut Penyelidikan dan Pembangunan Belia (IYRES). Hadiah –hadiah disampaikan oleh Ketua Setiausaha KBS, Datuk Jamil Salleh.

 

Majlis ini turut dimeriahkan dengan kehadiran selebriti-selebriti sukan seperti Datuk Misbuk Sidek dan Jailani Sidek serta atlet veteran yang pernah mewakili Negara suatu ketika dahulu.

 

 

Oleh : Khalid Khairuddin ( Unit Komunikasi Korporat KBS)

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Disunting : Razali Haji Mohamed Yassin (Unit Komunikasi Korporat KBS)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.